Hvepse – en hverdagsplage

Det kræver næppe en særligt udførlig forklaring at uddybe, hvorfor hvepse er én af de største plager i sommertiden. De tiltrækkes af alt det som vi ellers nyder mest i de varme måneder, de er aggressive og deres stik gør ondt. Man er alt i alt i en konstant frygt for at blive angrebet af hvepse når man tænder for grillen og skal have god mad på terrassen.

Sådan fjerner du selv hvepse

Det er teknisk set muligt at bekæmpe hvepsene på egen hånd – men her er forsigtighed altså nøgleordet. Når hvepseboet er fundet, bør du vente til det er aften med at “gå til angreb”. På dette tidspunkt af døgnet er de nemlig mere rolige, og næsten alle hvepsene skulle gerne være vendt tilbage for natten. Dæk hele kroppen til, inklusiv ansigtet, og få fat i boet med en sort sæk, som lukkes ekstra godt til bagefter.

Professionel bekæmpelse af hvepse

Er der ingen fælder der virker, eller bliver hvepsebo ved med at dukke op? En skadedyrsbekæmper vil på sikker og professionel vis kunne hjælpe dig med at få bugt med hvepsene, så du kan få lidt sommerfred i din baghave. Kontakt f.eks. Nielsens Skadedyrsbekæmpelse i dag, og gør en ende på krigen mellem dig og hvepsene.